Kiderült a Resident Evil 4 remake megjelenési dátuma

A Sony a legutóbbi State of Play-t egy olyan leleplezéssel kezdte, amire sok horror rajongó várt: a Resident Evil 4 remake megjelenési dátumával.

A Capcom a fantasztikus Resident Evil 2 Remake és Resident Evil 3 Remake játékokkal (bár az előbbi az igazi sztár a kettő közül) teljesen új közönséget talált klasszikus horror-sorozatának. Tudtuk, hogy a csapat gőzerővel dolgozik a Resident Evil 4 remake-jén is, azon a játékon, amely a sorozat sok rajongója számára az egész franchise csúcspontja. A Capcom nem csak egy új trailerben mutatta meg a játékot akcióban, de azt is elárulta, hogy mikor vehetjük kézbe az alkotást.

Sajnos idén nem fogunk játszani a Resident Evil 4 remake-jével, de tudjuk, hogy a várakozás megéri majd. A Resi 4 középpontjában álló spanyol falu részletgazdagon és korszerűen néz ki a Resident Evil Village gótikus, kelet-európai városával.

De mi a helyzet a pontos megjelenési dátummal? A Resident Evil 4 remake megjelenési dátuma 2023. március 24-e. Kevesebb, mint egy évet kell várni, de mégis, sok sötét éjszaka van még addig, amit az én kedvemért túlságosan is könnyen át tudunk majd aludni.