A Gyűrűk Ura: Gollum idén szeptemberben jelenik meg, de Switch késéssel

gyuruk ura

A Gyűrűk Ura: Gollum, a közelgő Középfölde lopakodós játék, amelynek főszereplője mindenki kedvenc torz hobbitja, már meg is kapta a megjelenési dátumot.

A fejlesztő Daedelic sajtóközleményben jelentette be a The Lord of the Rings: Gollum szeptember 1-jén, csütörtökön jelenik meg PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One és PC számára. A játék Nintendo Switch-re is megjelenik Nintendo Switch egy meg nem határozott időpontban, még az év folyamán.

Míg a Deadelic csak a hét elején erősítette meg a tervezett “2022 őszi” megjelenési ablakot egy Steam GYIK-ben, a Gyűrűk Ura rajongók örömmel hallhatnak egy konkrét megjelenési dátumot. A Gyűrűk Ura: Gollum eredetileg 2021-ben jelent volna meg, majd idénre csúszott. Ez a bejelentés biztató jel, hogy a fejlesztők bíznak a közelgő megjelenésben.

A lopakodós kalandjátéknak szánt The Lord of the Rings: Gollam A gyűrű szövetségének első néhány fejezetében játszódik. A játék a címszereplő útját követi a Ködhegységen, a Barad-dűr-i és a Mirkwood-i várbörtönökön keresztül, miközben Szauron elfogja és Gandalf kihallgatja.

Tolkien univerzumának egyik gyengébb karaktereként Középföldén kell átkúsznod, hogy elkerüld a sok ork őrt, akik keresztezik az utadat. Az eredeti regények néhány felismerhető szereplőjével is találkozhatsz, valamint eldöntheted, hogy Gollam vagy hobbit alteregója, Sméagol veszi-e át a hatalmat a pszichéje felett.